Haar in de boter tussen Lotus en Kimi Raikkonen

Sinds bekend raakte dat Kimi Raikkonen volgend seizoen voor Ferrari gaat rijden, heeft de relatie tussen de Fin en Lotus het nulpunt bereikt.
image
Met nog twee ronden te gaan kwamen beide Lotus-rijders in een rechtstreeks duel om de laatste podiumplaats terecht. De Pirelli’s van Kimi Raikkonen waren compleet op, maar toch wilde de ijskoude Fin van geen wijken weten. Toen Grosjean de aanval inzette, dwong Raikkonen zijn teamgenoot naast de baan.

“Iceman” moest uiteindelijk toch zijn meerdere erkennen in Grosjean, die opnieuw een dijk van een wedstrijd reed, door van de zeventiende startplaats op te klimmen naar plaats drie.

Lotus was echter allesbehalve opgezet met de actie van Raikkonen, en dat was duidelijk te horen over de boordradio. “Get out of the f****** way!” riep een onbekend lid van het team. “Don’t f****** shout at me!” klonk de al even harde reactie van Raikkonen.

Ook na de race was de ontgoocheling bij Lotus over het gedrag van Kimi Raikkonen ontegensprekelijk. “Het was wel wat ontgoochelend. Hij wist goed genoeg dat zijn banden op waren en dat het nutteloos was om te vechten. Romain was hard aan het aanvallen, dus we zullen hier in onze kantoren zeker nog een hartig woordje over spreken.” reageerde een gepikeerde Alain Permane tegenover Sky Sports F1.

a:0:{}
Robert Kubica vertelde in een interview met BBC Sport dat hij zichzelf nog weinig kans geeft om ooit opnieuw in de Formule 1 te rijden.
image
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}