Hamilton blij om Vettel het vuur aan de schenen te leggen

Lewis Hamilton werd vandaag tweede in de grote prijs van Spanje. De Brit had heel de race lang zicht op de zege, maar was naar eigen zeggen al tevreden met het feit dat hij op Vettel kon jagen.
“Ik denk niet dat we ontgoocheld moeten zijn met dit resultaat.” reageert Hamilton. “Het team heeft geweldig werk geleverd. Nu kunnen we eindelijk echt meedoen. Ik had een goede start en kon de Red Bulls en Fernando (Alonso) bijhouden.”

“Verder in de race kon ik snelheid ontwikkelen, maar voorbij Seb(astian Vettel) geraken zou moeilijk worden. De Red Bulls waren zeer snel in de snelle bochten en hadden heel veel downforce in de laatste bocht.”

Hamilton geeft toe dat hij gewoon geen kans heeft gekregen om voorbij Vettel te gaan. De Brit verstevigt wel zijn tweede plaats in de wk-stand, maar verliest wel weer zeven punten op Vettel.

“Ons tempo is erg omhoog gegaan en dat is goed. De Red Bulls zijn gewoon nog sneller dan ons. Door bocht 3, 9 en de laatste kon ik niet volgen. Ik ben nooit dicht genoeg geweest om het gat klein genoeg te krijgen.”

“Ik heb alles gegeven en om op te schuiven en als tweede te eindigen is echt geweldig.”
a:1:{s:9:”file_name”;s:30:”Mclaren_-_MP-26_pre-season.jpg”;}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol7daagsebol7daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print