Hamilton blijft in McLaren geloven

Wereldkampioen Lewis Hamilton hoopt uiteraard nog steeds dat men bij McLaren updates zullen leveren die het verschil maken. De Britse rijder hoopt dit seizoen nog vooraan te kunnen strijden om de verlenging van zijn wereldtitel. De jongste wereldkampioen uit de geschiedenis blijft dus in McLaren geloven.
“Iedereen binnen het team werkt zo hard dat we in Monaco al opnieuw over updates zullen beschikken. Ik denk dat alles nog mogelijk is en dat we de wagen weer naar de top kunnen brengen. We hebben het gat met onze tegenstanders al een beetje kunnen dichten en ik hoop dat de nieuwe updates weer zullen bijdragen.

“Ik weet dat alle medewerkers enorm pushen op dit ogenblik maar dat doe ik dus ook al heel de tijd. Het winnen van een race zou echt een verdiende beloning zijn voor iedereen binnen het team want we doen momenteel echt alles wat we kunnen. Gelukkig is iedereen nog steeds optimistisch en solidair.

“Ik ga zo snel als ik kan met de wagen en zelfs dan voel ik dat hij niet voldoende geeft om me te brengen waar ik wil zijn. Ik wil mijn titel verdedigen en daar zullen we om blijven vechten. We zullen het maximum moeten geven en dat gedurende elke race want dat zal onze motivatie vanaf nu worden.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}