“Hamilton en Vettel teamgenoten? Bernie Ecclestone zou het voor elkaar krijgen!”

Sebastian Vettel en Lewis Hamilton lieten eerder deze week verstaan dat ze nooit teamgenoten zullen worden. Volgens voormalig F1-piloot Mark Webber zou Bernie Ecclestone zoiets echter wel voor elkaar gekregen hebben.


De lang aanslepende contractbesprekingen tussen Lewis Hamilton en Mercedes hebben de voorbije weken tot speculaties geleid over de toekomst van Hamilton. Volgens sommigen zou de Brit overwegen om Mercedes te verlaten of zelfs uit de Formule 1 te stappen. Volgens anderen is het puur strategisch om een beter contract te krijgen.

De speculaties zorgden er de voorbije weken zelfs even voor dat er gedroomd werd van een eventuele overstap van Hamilton naar Ferrari, waar de Brit vervolgens een droomduo zou kunnen vormen met Sebastian Vettel.

Tijdens de persconferentie in Monaco spraken beide heren die speculaties echter tegen. Volgens voormalig Red Bull F1-piloot Mark Webber zou met Bernie Ecclestone als F1-baas zoiets eventueel wel mogelijk geweest zijn.

“Indien Bernie hier nog zou geweest zijn, hij zou Hamilton wel samen met Sebastian bij Ferrari gekregen hebben. Bernie zou er voor gezorgd hebben dat zo’n deal voor elkaar kwam,” aldus Webber tegenover ‘Express Sport’.

“Hij zou die twee graag samen bij Ferrari gezien hebben, maar ik denk niet dat het zal gebeuren.”

Nu verwacht Webber echter weinig wijzigingen bij de topteams, tenzij Daniel Ricciardo zou beslissen om Red Bull te verlaten.

“Ik denk dat de teams zullen blijven zoals ze zijn, afhankelijk van wat Daniel Ricciardo beslist, aangezien hij de man is die een cruciale beslissing dient te nemen.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden 2022Sale / Solden 2022