Hamilton: “Ferrari is sneller maar ons pakket presteerde beter”

Volgens Lewis Hamilton beschikt Ferrari momenteel over de snellere wagen maar heeft Mercedes met haar pakket beter weten te presteren. Hamilton wil nu samen met het team tijdens de zomerpauze progressie boeken om de kloof met Ferrari te dichten.


“Zoals ik voordien reeds zei denk ik dat Ferrari een iets beter pakket heeft maar hebben wij met ons pakket iets beter gepresteerd, wat hopelijk het verschil zal maken,” aldus Hamilton.

“Hopelijk kunnen we tijdens de tweede seizoenshelft ons pakket van een upgrade voorzien zodat het iets sterker is dan dat van hen. Wanneer we op een ‘A-niveau’ presteren dan hebben ze hopelijk geen antwoord op ons.”

Naast het verbeteren van de wagen zal Hamilton ook zichzelf in zo’n goed mogelijke fysieke toestand proberen klaarstomen voor de tweede seizoenshelft.

“Ieder jaar doe je iets anders tijdens de zomerpauze,” aldus Hamilton. “Je gebruikt en conserveert je energie op een andere manier. Ik denk dat het over het algemeen goed zit bij mij.”

“Op fysiek vlak ben ik goed maar er zijn altijd aspecten die beter kunnen, er zijn altijd dingen die je kan verbeteren.”

“Ik ga niet zeggen wat ze zijn maar er zijn verschillende aspecten waaraan ik werk tijdens de zomerpauze.”

“Er is nog wat studiewerk te doen. Ik moet gewoonweg hard blijven werken, we moeten ons blijven verbeteren,” besloot Hamilton.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022