Hamilton: “George Russell beschikt over alle kwaliteiten om Mercedes vooruit te brengen en kampioen te worden”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Zevenvoudig F1-kampioen Lewis Hamilton heeft sinds dit seizoen met George Russell een nieuwe teamgenoot. Russell behaalde tot dusver meer punten dan Hamilton en steekt de loftrompet af over zijn nieuwe teamgenoot.

“Ik zou niet zeggen dat het zwaar is om de teamgenoot van Russell te zijn, het is leuk, we werken ongelooflijk goed samen,” vertelt Hamilton wanneer hem gevraagd wordt naar de performance van Russell.

“George is zeer positief, hij heeft een positieve impact op de werkomgeving. Het is over het algemeen echt leuk om met hem samen te werken en mooi om zijn successen te zien.”

Hamilton is onder de indruk van de prestaties van Russell tot dusver en voorspelt zijn landgenoot een mooie toekomst.

“Hij heeft het zo goed gedaan, behaalde geweldige punten voor het team en hij gaat zich nog constant verbeteren. Ik zie enorm veel potentieel in hem, hij kan wereldkampioen worden en bevindt zich op de juiste plaats.”

“Ik denk echt dat hij, of ik er nu ben of niet, over de kwaliteiten beschikt om het team in de toekomst vooruit te pushen en hen naar succes te leiden. Ik denk dan ook dat hij de juiste keuze is voor het team. Ik hoop dat ik hem daarbij een beetje kan helpen.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol 7-daagsebol 7-daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print