Hamilton: “Hopelijk word ik veel sneller, anders zit ik in de problemen”

Voor Lewis Hamilton is het raceweekend van zijn thuisrace niet goed begonnen.

De Brit hoopt om op het circuit van Silverstone terug te slagen en zijn voorsprong in de wk-tussenstand op teamgenoot Nico Rosberg opnieuw te vergroten. De eerste oefensessies waren echter niet meteen een succes.

Tijdens de eerste oefensessie spinde Hamilton en ook tijdens de rest van de eerste oefensessie alsook de tweede oefensessie ondervond de Brit de nodige problemen. Volgens Hamilton heeft “alles met de balans te maken”. Die zit niet goed en hij hoopt dan ook tegen morgenmiddag nog heel wat progressie te boeken.

“Hopelijk word ik heel wat sneller, anders zit ik in de problemen,” zei Hamilton na afloop van de oefensessies. “Het was zeker en vast niet één van mijn gemakkelijkste dagen maar over het algemeen was het in orde. De snelheid tijdens de langere runs was niet zo fantastisch. We beschikken over een goede snelheid maar hebben nog wat werk te doen.”

Volgens Hamilton kan Ferrari zelfs een bedreiging vormen tijdens de kwalificatie.

“Ik denk dat het close kan worden met Ferrari. De wagen voelde niet slecht maar het zal close worden. Het ziet er immers naar uit dat de Ferrari’s niet ver van ons verwijderd zijn,” besluit Hamilton.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}