Hamilton: “Ik betaal de tickets voor mijn familie zelf”

Lewis Hamilton heeft laten weten dat de tickets voor de familie van de F1-piloten vaak niet gratis zijn. Blijkbaar krijgen de rijders er maar twee per GP.

Hamilton moest vrijwel alle kaarten voor zijn familie voor de GP van Groot-Brittannië zelf betalen. De Brit zegt dat het aantal vrijkaarten verschilt , maar meestal zijn het er niet meer dan twee per piloot. Hamilton betaalt de toegangskaarten wel met plezier.

“Het aantal familieleden dat naar mijn thuisrace wil komen verschilt van jaar tot jaar. Soms is het er maar één, soms zijn het er veel meer. Ik krijg echter maar twee vrijkaarten, de rest moet ik zelf betalen. Af en toe moet ik zelfs vrienden of familie weigeren of moeten ze het zelf betalen omdat het te duur wordt,” zegt de Brit.

“Mensen denken soms dat je je alles kan veroorloven, dat is dus niet het geval. Voor ik de auto instap, zie ik eigenlijk niemand van hen. Mijn familie is echter wel een groep echte supporters! Ze zien het gevaar van de sport, maar toch steunen ze mij. Vooral mijn tante, die roept altijd: ‘Doe gewoon wat je graag doet!’”

De familie van zijn vader woont in Grenada, waar hij in de zomerstop op vakantie zal gaan. Hij heeft ook al enkele plannen.

“Ik voel me thuis in Grenada en hou van de muziek. Ik wil meer tijd doorbrengen met mijn opa, ook al dementeert hij. Waarschijnlijk zal ik hem gaan bezoeken als ik er ben,” besluit Hamilton.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}