Hamilton: “Ik vrees dat we ‘treintje’ zullen rijden”

Lewis Hamilton reed tijdens de kwalificatie de derde tijd. De Brit maakte tijdens zijn tweede run enkele foutjes en was uiteindelijk meer dan vier tienden trager dan Sebastian Vettel. De Brit vreest echter vooral dat hij morgen “treintje zal moeten rijden”.

“Die jongens hebben het enorm goed gedaan, ze waren enorm snel,” zei Hamilton na afloop van de kwalificatie over wat Vettel en Verstappen gepresteerd hadden. “Ik heb alles gegeven wat ik kon. Om eerlijk te zijn kon mijn rondje enkele tienden sneller geweest zijn maar ik zou nog steeds niet even snel als hen geweest zijn.”

“De balans van de wagen was goed, we hadden gewoon nood aan meer snelheid.”

Wat de race betreft is Hamilton ook niet al te positief over zijn kansen op de overwinning. Hij denkt dat het moeilijk zal worden om naar voor te geraken.

“Over het algemeen is dit de enige plaats waar je het kan doen,” waarmee Hamilton verwees naar de start en het rechte stuk. “Het is een eenvoudige strategie met slechts één pitstop.”

“Het zal een trein met wagens worden maar wanneer ik een goede start maak, of dicht genoeg zit tijdens de pitstops, dan is het misschien mogelijk. Wie weet?”a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

SelectSelect
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print