Hamilton kijkt nu al uit naar zijn thuisrace in Groot-Brittannië: “Hopelijk een nieuwe start”

Lewis Hamilton wil in zijn thuisland graag met een schone lei beginnen, nadat hij tijdens de GP van Oostenrijk opnieuw punten verloor op Sebastian Vettel, die aan de leiding staat van het kampioenschap.

Sebastian Vettel had veertien punten voorsprong op Lewis Hamilton voor aanvang van de GP van Oostenrijk, maar die voorsprong is opgelopen tot twintig punten.

Lewis Hamilton had immers problemen met de versnellingsbak, waardoor die gewisseld moest worden. Een achtste startplaats was het gevolg. De Britse wereldkampioen wist wel nog als vierde te eindigen, maar Sebastian Vettel stond op het podium als tweede.

“Dit is alles wat ik kon doen, dus ik neem er genoegen mee en ik zal vooruit kijken”, blikt Hamilton terug op zijn race. De Brit maakte nog kans op het podium. Hij was op het einde van de race in gevecht met Daniel Ricciardo, maar de Australiër trok aan het langste eind.

Wanneer Hamilton gevraagd werd als hij zich niet goed in zijn vel voelt na het incident met Vettel in Azerbeidzjan, had hij het volgende antwoord klaar: “Ik denk dat het een aanname is, want ik voel me goed. Het was geen makkelijke situatie, maar wat kan ik zeggen?”

Hamilton heeft zich al volledig geconcentreerd op zijn thuisrace. “Ik heb nu wat dagen vrij. Ik kijk al uit naar al mijn fans. Ik hoop dat we geen problemen kennen in Silverstone. Hopelijk starten we met een schone lei.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

SelectSelect
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print