Hamilton maakt vriendjes in India

Lewis Hamilton kijkt al uit naar de GP van India die volgend jaar zal plaatsvinden. De Brit is zo enthousiast dat hij ongetwijfeld nu al veel vrienden maakt in het land.
De Brit strooit kwistig rond met complimentjes aan het adres van de fans, het land en het circuit. Volgens Hamilton zal het volgend jaar gewoonweg fantastisch worden in India.

“Het wordt één van de spectaculairste races, alleen al omwille van de fans. De fans zijn één van de belangrijkste elementen die een race kleur geven.” begint Hamilton zijn lofzang. “Het wordt sowieso een erg belangrijk moment voor India en ik wil erbij zijn.”

“India is klaar voor de koningsklasse van de autosport. Voor zover ik het gehoord heb zou de bouw van het circuit zelfs voor op schema liggen. Ik hoop dat ik een ganse week in New Delhi kan doorbrengen. Ik ben er immers nog maar kort geweest. Men komt, werkt en vertrekt weer. Ik hoop dat ik alles nu eens rustig kan bekijken.”

Alsof het nog niet volstaat om geliefd te zijn bij de Indische fans begint Hamilton ook nog eens heel wat moois te vertellen over thuisrijder Karun Chandhok.

“Hij is jong, snel en daardoor ook goed voor het land. Ik hoop dat hij nog betere kansen krijgt in de Formule 1. De Formule 1 is immers hard. Vaak zijn sponsors veel belangrijker dan je eigen prestaties en snelheid. Ik denk echter dat hij nog kansen zal krijgen bij betere teams,” aldus Hamilton.

Benieuwd voor wie de Indische fans volgend jaar gaan supporteren? Karun Chandhok, Force India of … Lewis Hamilton.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print