Hamilton motiveert Mercedes-medewerkers aan vooravond nieuw F1-seizoen

Zo’n anderhalve week voor aanvang van het eerste raceweekend van het nieuwe F1-seizoen heeft Lewis Hamilton geprobeerd om iedereen binnen het Mercedes F1 team te motiveren.

De regerend wereldkampioen bracht op maandag een bezoek aan de de Mercedes-fabriek in Brackley. De Brit trachtte er de teamleden aan de vooravond van een nieuw F1-seizoen te motiveren, dit vlak voor de afreis naar Australië.

Na de lunch trachtte hij de teamleden met onderstaande woorden te motiveren:

“Wanneer ik aan het begin van het jaar naar de fabriek kom en zie hoe de wagen wordt ontworpen en gebouwd, dan ben ik steeds enorm gefascineerd,” aldus Hamilton. “De onderdelen worden samengebracht en vormen zo een kunstobject. Ik ben verbaasd door waartoe iedereen in staat is en ik kan alleen maar zeggen dat ik een ongelooflijk gevoel had toen ik voor de eerste keer met de wagen mocht testen.”

“Ik voel me ongelooflijk gezegend dat ik één van de slechts twee rijders ben die met deze wagen mag rijden.”

“Iedereen heeft ongelooflijk werk verricht en ik wil dat jullie weten dat we tijdens de eerste race alles zullen geven en hopelijk kunnen we Red Bull en Ferrari uitdagen en er voor zorgen dat ze het onderste uit de kan moeten halen.”

Het mag duidelijk zijn, Lewis Hamilton heeft één doel voor ogen dit seizoen: een vijfde wereldtitel.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}
Foto: Mercedes F1 team

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023