Hamilton: “Pas na vier races zullen we meer weten”

Volgens Lewis Hamilton zullen we pas na de eerste vier races van het nieuwe F1-seizoen meer duidelijkheid krijgen over de krachtsverhoudingen tussen de teams.


Tijdens de eerste race in Australië kregen we al een eerste idee van hoe de krachtsverhoudingen in het nieuwe F1-seizoen liggen maar volgens Lewis Hamilton zal het enkele races duren alvorens we echt een idee hebben over hoe de verhoudingen tussen onder andere Mercedes, Ferrari en Red Bull liggen.

“Wat mijn ervaring betreft heb je pas na zo’n viertal races een goed idee van hoe de krachtsverhoudingen liggen,” aldus Hamilton. “Nu was het pas de eerste race ik heb totaal geen idee.”

De volgende race vindt plaats in Bahrein. De karakteristieken van het Bahrain International Circuit zijn compleet anders dan die van het circuit van Albert Park in Australië.

“We gaan naar Bahrein en er gaan wat ups en downs zijn. Ferrari is echt zeer snel op de rechte stukken en ze gaan ook tijdens de volgende race snel zijn. Ze zijn altijd goed op circuits waar het enorm warm is.”

“Ook al is Bahrein een nachtrace, de race is nog steeds enorm zwaar voor de banden. Ik heb dan ook echt geen idee. Ik kan jou alleen zeggen dat het niet makkelijk zal worden, dat het close zal zijn,” besloot Hamilton.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023