Hamilton: “Trots dat ik eindelijk opnieuw op de pole sta”

Voor het eerst sinds de GP van Duitsland afgelopen zomer veroverde Lewis Hamilton nog eens de polepositie. Erg ongewoon voor Hamilton en dat maakt ook dat hij vandaag bijzonder trots is.


“We hebben zo lang moeten proberen om opnieuw op de pole te staan,” zei Hamilton tegen Paul di Resta tijdens de interviews na afloop van de kwalificatie.

“Ik ben blij dat we ons in deze positie bevinden. Ik ben blij om de kwalificatie zo te eindigen, op de pole en nadat het erg lang geleden was, ik heb er dit jaar denk ik slechts vier behaald. Het is een erg speciale wagen en het was de laatste keer dat ik ermee kon kwalificeren. Ik ben dan ook erg trots vandaag.”

Volgens Hamilton zijn ze bij het team erg rustig gebleven en is het door het harde werk van iedereen binnen het team dat ze erin geslaagd zijn om de anderen eindelijk opnieuw te verslaan.

“We zijn rustig gebleven, zijn hard blijven werken en zijn blijven er voor gaan. De andere rijders hebben het de voorbije races geweldig gedaan en ik probeerde me dan ook vooral te focussen en bleef mijn ding doen.”


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print