Hamilton wil Button minstens één keer verslaan

Lewis Hamilton kent als regerend wereldkampioen geen al te best seizoen. Dit jaar wereldkampioen worden heeft hij al opgegeven maar dan moet hij natuurlijk een ander doel voor ogen stellen.
Hamilton is momenteel erg ontevreden over de McLaren die hij ter beschikking heeft om de strijd aan te gaan met de andere teams. De Brit is hoegenaamd niet competitief en mag nu al een kruis maken over zijn titelambities voor 2009.

Sinds de GP van Spanje heeft de Brit er zich bij neergelegd dat hij de titel dit jaar niet zal winnen, maar toch is er hoofdzakelijk opgekropte frustratie.

“Je verwachtingen liggen zo hoog maar wat je ook doet, toch kan je ze niet vervullen. De teleurstelling was dan ook enorm. Ik zou hebben kunnen uitbarsten als een vulkaan maar ik moest het intern verwerken,” aldus Hamilton.

“Momenteel heb ik ene nieuwe doelstelling,” put de Brit moed uit de huidige situatie. “Er resten ons nog tien races en op een bepaald moment wil ik de strijd kunnen aangaan met Button. Ik wil hem kunnen verslaan, of toch op zijn minst een podiumplaats behalen. Dan zou mijn seizoen gered zijn.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print