Hamilton wil nog zeven jaar in de F1 blijven

Lewis Hamilton wil na het behalen van zijn tweede wereldtitel graag nog een zevental jaar in de Formule 1 blijven.

De Brit won de BBC-trofee van Sportpersoonlijkheid van het jaar 2014. In een reactie op het behalen van deze trofee zei de Brit dat hij graag nog een zevental jaar in de Formule 1 zou blijven.

“Het voelt aan aslof ik nog zeven jaar te gaan heb in de Formule 1,” zei Hamilton tegenover de BBC. “Dat is mijn doel. Ik behaalde mijn eerste titel in 2008 en nu mijn tweede. Vanaf hier geldt ‘de sky is de limit’. Ik moet gewoonweg blijven pushen.”

“Het is een fantastisch seizoen geweest. Het is een verbazende periode in mijn F1-carrière, het heeft mijn leven veranderd. Dit jaar is het beste jaar uit gans mijn leven. Er zijn de voorbije jaren zoveel mensen bij betrokken geweest. Zonder de onvoorwaardelijke steun van het team en mijn familie zou ik me niet bevinden waar ik me nu bevind. De wereldtitel behalen was het beste tot nu toe, zelfs beter en anders dan mijn eerste wereldtitel. Al het harde werk en de moeilijke periodes die eraan vooraf zijn gegaan. Alles vanaf nu is een bonus,” besluit de Brit.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}