Happy Birthday Felipe

De Braziliaanse rijder Felipe Massa mocht uiteraard ook dit jaar op de gelukwensen van Ferrari rekenen. Aan zijn cadeau hangt wel nog een voorwaarde verbonden.
De Italiaanse renstal plaatste onlangs een nogal bijzonder bericht op haar website. Ferrari-rijder Felipe Massa werd namelijk dertig jaar. Een speciale dag voor een bijzondere rijder. Teambaas Stefano Domenicali bekeek ook ditmaal de mogelijkheden rondom een cadeau voor de man die in 2008 nog nipt naast de wereldtitel greep. Hopelijk kan hij dit seizoen met behulp van zijn cadeau meer aanspraak op die felbegeerde droom maken.

“Een cadeau? Daar werkt het volledige team momenteel nog aan. Er is geen ruimte voor rust of een extra adem. Felipe, je weet vast en zeker wat ik nu bedoel. Je talent heeft er weten voor te zorgen dat onze familie je graag in haar omgeving heeft. We hebben je graag als rijder, maar nog liever als de persoon die je bent. Geniet van deze dag. Weet wel dat de komende weken voor ons het verschil moeten maken. Samen kenden we zowel dramatische als bijzonder positieve momenten. Je begon als kind in Maranello terwijl je nu ondertussen een echte man geworden bent. Onze weg is nog lang. Hopelijk mogen we uiteindelijk opnieuw over succes spreken”, zo liet Ferrari ter gelegenheid van Massa’s dertigste verjaardag verstaan.

image
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print