Hill: "Veel respect voor overstap Alonso"

Damon Hill heeft veel bewondering en respect voor de overstap van Renault naar McLaren die Alonso maakte. Alonso stapte over van het succesvolle Renault naar het niet al te bijster goed draaiende McLaren.

Damon Hill vergelijkt de overstap van Alonso met die van Moto GP rijder Valentino Rossi. De Italiaan maakte immers eveneens een overstap naar het ongewisse in de Moto GP klasse.

"Het is gokken, maar hij wil zijn inbreng in een team bewijzen." aldus Hill. "Wanneer je gedurende lange tijd bij een succesvol team rijdt, kan het voorvallen dat de mensen gaan denken dat je succes veroorzaakt wordt door de uitstekende wagen die je ter beschikking hebt."

"Fernando wil aantonen dat hij kan winnen bij een ander team, net zoals Rossi dat deed door de overstap te maken naar Yamaha."

Steun F1journaal.be en profiteer nog snel van de SOLDEN via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

GP van Hongarije: wk-stand

Door zijn derde plaats tijdens de GP van Hongarije grijpt Lewis Hamilton de leiding in het kampioenschap. Max Verstappen kijkt nu aan tegen een achterstand van zes punten

Lees verder »