Hispania Racing haalt de finish niet

Hispania-rijder Karun Chandhok en teamgenoot Bruno Senna hadden meer verwacht van hun eerste race in 2010. Beide heren moesten opgeven omwille van een mechanisch probleem.
Eindelijk was het dan zover. De legendarische naam verscheen even op onze schermen en dat smaakt zeker en vast naar meer. Bruno Senna kon de race dan wel niet uitrijden en met hetzelfde resultaat moest ook Karun Chandhok genoegen nemen. Beide rijders kenden een mechanisch probleem.

“Ik had meer verwacht van de eerste wedstrijd in 2010. Ik had last van de hobbels in het wegdek en daardoor verloor ik de controle over mijn wagen. Mijn fout kwam simpelweg onverwacht en het was niet mogelijk de wagen nog op het circuit te houden”, zo verklaarde Karun Chandhok.

“Ik weet nog niet exact wat er is misgelopen maar de wagen kende in elk geval een probleem. Het team zal nu onderzoeken was er mis is gegaan maar het lijkt een hydraulisch probleem te zijn. Op een bepaald ogenblik zag ik rook aan de achterzijde van de wagen. Vervolgens waren mijn rondetijden niet meer wat ze moesten zijn. We zullen de wagen nu verbeteren voor de komende race”, aldus Bruno Senna
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}