Hispania rijdt voor thuispubliek de race uit

Karun Chandhok én Bruno Senna haalden allebei de finish in hun tweede thuisrace, maar konden geen potten breken. Het enige wat Senna brak was zijn voorvleugel.
“Het was een frustrerende dag”, zei Bruno Senna. “Terwijl we op een ronde werden gezet, reed Timo Glock mijn voorvleugel eraf. Dat was erg onfortuinlijk. Maar na drie uitvalbeurten op rij ben ik blij de finishvlag nog eens gezien te hebben.”
Chandhok hield een beter gevoel over aan de race, temidden van de geruchten dat hij het seizoen niet zal mogen volmaken. “Ik ben tevreden met hoe ik het vandaag heb gedaan en het is goed voor het team dat we voor het thuispubliek met twee auto’s de eindstreep hebben gehaald.”

“Aan het begin had ik een goed tempo te pakken, maar daarna kreeg ik moeite met de zachte banden”, vertelt de Indiër. “Het was een goede beslissing om een pitstop te maken tijdens de safety car-situatie, maar na 47 ronden op een set banden kon ik Glock niet meer achter me houden.”

Hoewel Chandhok in de laatste ronde werd gepasseerd door Glock, eindigt hij toch voor de Virgin-coureur in de stand. De Duitser kreeg twintig seconden straf wegens het negeren van de blauwe vlaggen bij het incident met Senna.

image
a:1:{s:9:”file_name”;s:14:”d10eur1172.jpg”;}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}