Hockenheimring overstroomde na afloop GP van Duitsland

De regen zorgde al tijdens de race voor spektakel maar ook na afloop van de GP van Duitsland zorgde de regen voor ongeziene taferelen op de Hockenheimring.


Tijdens de race zorgde de regen voor het nodige spektakel, het kwam onder meer Sebastian Vettel duur te staan, maar ook meteen na het vallen van de zwart-wit geblokte vlag viel de regen plots met bakken uit de lucht. In die mate zelfs dat de podiumceremonie in de gietende regen plaatsvond.

Kort daarna nam de intensiteit van de regen alleen maar toe en barstte zelfs een onweer los boven de Hockenheimring. Het leverde ongeziene taferelen op en zowat de enige toegangsweg tot een deel van de tribunes, een tunnel onder het circuit, kwam volledig onder water te staan. Het water reikte naar verluidt op een moment zo’n 1,50 meter hoog en de brandweer moest ingezet worden om de tunnel leeg te pompen zodat toeschouwers het circuit konden verlaten.


Toeschouwers die niet door de tunnel moesten kregen eveneens af te rekenen met een nat paar schoenen. Het regende immers zo intens dat zowel toeschowuers alsook tv-presentatoren verrast werden door het wassende water.


Onderstaande beelden tonen dat ook de F1-paddock af te zien kreeg …


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner bol3daagse 2022bol3daagse 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner bol3daagse 2022bol3daagse 2022