Hoge ambities bij Force India

Paul di Resta, de nieuwe rijder van Force India, hoopt dat hij vooral in zijn eerste seizoen constant kan presteren. Echte doelen wil de Schot zichzelf niet opleggen. Als regerend DTM-kampioen zijn de verwachtingen toch hoog gespannen.
“Ik wil me geen exacte doelstellingen opleggen, want er zijn zoveel factoren die mee kunnen spelen in mijn prestaties.” vertelt di Resta. “Ik wil vooral het seizoen op een positieve manier aanpakken: de finish halen, constant rijden en zo mijn bijdrage voor het team leveren. We hebben hoge verwachtingen om een goede plaats in het constructeurskampioenschap te kunnen veroveren en daar zal ik een belangrijke rol in spelen.”

Ook Adrian Sutil, teamgenoot van di Resta heeft hoge verwachtingen voor het nieuwe seizoen.

“Ik kan niet wachten tot het seizoen begint. Vorig jaar miste ik net een top 10-plaats bij de rijders. Ik hoop dat ik er komend seizoen toch in zal geraken.”

“De vooruitgang die ons team in de laatste twee jaar heeft gemaakt is indrukwekkend. Wat ik de laatste weken in de windtunnel in de fabriek heb gezien wijst er op dat we deze trend waarschijnlijk gaan verder zetten. Ik ken het team en het team kent mij en we weten hoe we het uiterste uit elkaar moeten halen”.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner