Honda: “Bijzonder teleurgesteld door annulatie GP van Japan”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Eerder vandaag raakte bekend dat de GP van Japan ook dit jaar niet zal verreden worden en dat komt vooral bij motorleverancier Honda bijzonder hard aan.

Honda is immers bezig aan haar laatste seizoen in de Formule 1 en de Japanse motorpartner van Red Bull en AlphaTauri had uiteraard graag in schoonheid afgenomen met een race op het circuit van Suzuka.

Dat zit er echter niet in maar Honda is vastberaden om alles op alles te zetten voor het veroveren van beide wereldtitels met Red Bull.

“Het is bijzonder jammer dat het voor het tweede jaar op rij niet mogelijk is om op Suzuka de Japanse GP te organiseren,” vertelt Koji Watanabe van Honda.

“Als Honda zijn we bijzonder teleurgesteld want dit is het laatste jaar van ons F1-project en we beseffen dat er heel wat fans er naar uitkeken om de race bij te wonen.”

“Het seizoen 2021 is nu op weg naar een opwindende climax en we zullen alles geven en bijzonder hard strijden om beide kampioenschappen te winnen aangezien het F1-project van Honda tot een einde komt en we hopen dat de fans ons zullen blijven steunen.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print