Honda waarschuwt: “Men mag niet te veel van ons verwachten”

Yusuke Hasegawa, de opvolger van Yasuhisa Ara en de nieuwe baas van de F1-afdeling van Honda, waarschuwt voor te hoge doelen en verwachtingen.

De twee wintertests verliepen voor McLaren-Honda een heel stuk beter dan de voorbereidende wintertests van vorig jaar. Honda stelde dan ook alles in het werk om beter voorbereid aan de start te komen.

De aanpassingen aan de power unit lijken hun vruchten af te werpen en samen met McLaren wil Honda tijdens het seizoen 2016 opnieuw aanknopen met betere resultaten en haar eer herstellen.

De nieuwe Honda F1-baas wil echter realistische doelen voor ogen houden, in tegenstelling tot Arai, die vaak grootse uitspraken deed maar daarna niet wist te presteren.

“Natuurlijk is het ons uiteindelijk doel om wereldkampioen te worden. Daaraan verandert er niets,” zei Yasuhisa tijdens een interview met ‘F1i.com’. “Voor dit jaar stellen we realistische doelen voorop en dat is constant in de punten finishen.”

“Wanneer je te hoge doelen voorop stelt dan zullen de mensen ontgoocheld zijn. Natuurlijk wil je steeds kunnen zegevieren en wereldtitels behalen maar dat vraagt nu eenmaal tijd.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print