Hulkenberg hoop snel duidelijkheid te hebben over zijn toekomst

Nadat bevestigd werd dat Nico Hulkenberg volgend jaar bij Renault vervangen zal worden door Esteban Ocon is er nog steeds geen duidelijkheid over de toekomst van de Duitser.


Hulkenberg leek lange tijd kans te maken op een racezitje bij het Amerikaanse Haas F1 team maar onlangs bevestigde de renstal dat Kevin Magnussen en Romain Grosjean ook volgend jaar nog voor de Amerikaanse renstal zullen rijden.

Er resten Nico Hulkenberg dan ook nog maar weinig opties in de Formule 1. In de loop van de komende weken zou er echter duidelijkheid moeten zijn.

“We zullen zien. Ik weet het nog niet. Hopelijk is er binnen enkele weken duidelijkheid over mijn toekomst,” aldus Hulkenberg. “Momenteel is er echter nog niets beslist of bevestigd.”

Indien Hulkenberg naast een racezitje in de Formule 1 grijpt voor volgend seizoen zou ook de Formule E, de elektrische tegenhanger van de Formule 1, tot de mogelijkheden behoren.

“Ik heb gehoord dat er mensen willen komen praten met mij, via vrienden enzovoort die we gemeenschappelijk hebben. Ik heb echter nog niets richting de Formule E ondernomen,” zei Hulkenberg.

“Idealiter zou alles nu beslist worden zodat we vervolgens verder kunnen maar er is nog niets beslist. Het is een kwestie van enkele weken.”

“Ik denk niet dat het nog veel meer tijd zal vragen. Liever vroeger dan later, het is voor iedereen goed om duidelijkheid te hebben want dat is er vandaag nog helemaal niet.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022