“Ik ben het Ferrari van Schumacher gewoon, mijn hart breekt”

Sergio Marchionne denkt met weemoed terug aan de periode van Michael Schumacher bij Ferrari.

Sebastian Vettel die door Daniil Kvyat uit de race wordt gereden en Kimi Raikkonen die niet verder geraakt dan een derde plaats: de GP van Rusland samengevat voor Ferrari.

Voorafgaand aan die teleurstellende race van Ferrari was er ook nog een versnellingsbak die bij Vettel moest gewisseld worden, het bezorgde de Duitser een gridpenalty. Tijdens de races voordien waren er ook al enkele betrouwbaarheidsproblemen. Bovendien lijkt Ferrari de kloof met Mercedes niet definitief te kunnen dichten.

Ferrari zo in moeilijkheden zien, het zorgt bij Ferrari-baas Sergio Marchionne voor hartzeer. Tegelijkertijd denkt Marchionne ook met weemoed terug aan de periode van Michael Schumacher bij Ferrari.

“Zondag was een slechte dag,” zei Marchionne tegenover ‘Gazzetta dello Sport’. “Er rest ons nog heel wat werk maar ik heb er alle vertrouwen in dat ons team daarin zal slagen.”

“We moeten de kloof met Mercedes tegen lichtsnelheid dichten. Ik ben het Ferrari van Schumacher gewoon. Mijn hart breekt wanneer ik Ferrari zo zie worstelen.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print