“Ik bezoek Michael Schumacher een of twee keer keer per maand”

Jean Todt, momenteel de grote baas bij de FIA, heeft tegenover het Franse ‘RTL’ laten verstaan dat hij Michael Schumacher een tot twee keer per maand bezoekt.


Sinds zijn dramatisch ski-ongeluk in het Franse Méribel in 2013 zijn er maar weinig mensen die de medische toestand van Michael Schumacher kennen. De familie Schumacher schermt het privéleven en de gezondheidstoestand van de zevenvoudig F1-kampioen grondig af.

Af en toe lekken er details naar de buitenwereld maar de voorbije maanden is het opmerkelijks til rond ‘Schumi’. Enkel voormalig Ferrari-teambaas Jean Todt, momenteel de grote baas bij de FIA, is een van de weinigen die Schumacher geregeld bezoekt.

Naar aanleiding van het feit dat Lewis Hamilton afgelopen weekend met zijn zevende F1-titel het ongenaakbaar gewaande record van Michael Schumacher kreeg Todt tijdens een interview met het Franse ‘RTL’ nog maar eens de vraag voorgeschoteld hoe het nu eigenlijk met Schumacher gesteld is.

“Ik zie hem zeer vaak, een of twee keer per maand,” antwoordde Todt op de vraag zonder in detail te gaan over hoe het nu echt met Schumacher gesteld is.

Todt houdt zich telkens op de vlakte wanneer hem naar de medische toestand van Schumacher wordt gevraagd, waarmee hij meteen ook de wens van de familie Schumacher inwilligt.

“Mijn antwoord is steeds hetzelfde: hij is aan het vechten. We kunnen hem en zijn familie alleen maar wensen dat zijn toestand verbetert. Michael wordt goed omringd, alle comfort is aanwezig.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen