“Ik heb getreurd als een hond na het ski-ongeval van Michael Schumacher”

Willi Weber, de ex-manager van Michael Schumacher, heeft al jaren geen contact meer met zijn voormalige poulain of zijn familie en dat valt hem zwaar.


Over de hele wereld vragen fans van Michael Schumacher zich af hoe het gesteld is met hun idool. Verbazingwekkend genoeg is Willi Weber ook een van hen, de 78-jarige Duitser deelde, als zijn manager, nochtans jaren lief en leed met Schumacher.

In een interview met ‘Motorsport-Total’ laat hij weten dat hij al jaren geen contact meer heeft met Schumacher of zijn familie.

“Dat betreur ik ten zeerste,” aldus Weber. “Na zijn ski-ongeval heb ik getreurd als een hond. Het heeft mij enorm hard geraakt, dat kan u zich wel voorstellen. Op een gegeven moment moet ik Michael wel loslaten.”

Weber en Schumacher werkten verschillende jaren samen en dat wis je niet zomaar uit. Tot op de dag van vandaag wordt hij er nog aan herinnerd als mensen vragen of hij weet hoe het met Schumacher gaat.

“Als de mensen mij herkennen, waar ik ook mag zijn, zeggen ze allemaal: ‘Jij bent toch de ex-manager van Schumacher. Hoe gaat het met hem?’”

En dat is een vraag die ook Weber niet kan beantwoorden. De familie Schumacher schermt haar privéleven hermetisch af en dat maakt dat ook Weber niet meer weet dan de modale Schumi-fan.

Weber maakt er geen geheim van dat dat pijn doet.

“Het roept zoveel herinneringen op en dat doet pijn,” besluit Weber.

Geschreven door Tom Schots
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022