“Ik laat de F1 niet vernietigen”

Ecclestone zal alles in het werk stellen om de F1 te behouden als koninginneklasse van de motorsport.
Bernie Ecclestone kijkt nog steeds in alle kalmte toe, een kalmte die volgens enkele insiders enkel schijn kan zijn. Ecclestone heeft de F1 gemaakt zoals ze nu is en heeft vandaag de dag nog steeds het meeste te zeggen. Wat hem betreft zal de sport blijven bestaan en zullen de problemen worden opgelost.

“Ik heb ongeveer 35 jaar van mijn leven aan deze sport gegeven. Door de F1 liep mijn huwelijk helemaal fout en zag ik mijn vrouw vertrekken. Ik heb veel meegemaakt door de sport en juist daarom zal ik er voor zorgen dat ze niet verdwijnt. Als je naar de huidige problemen kijkt zie je dat ze allemaal erg moeilijk op te lossen zijn”, aldus Ecclestone aan de krant The Times.

Het is geweten dat Ecclestone in het verleden al voor grote problemen kwam te staan maar hij ruimde ze telkens uit de weg. Ecclestone werd geboren in 1930 en denkt nog steeds niet aan een pensioen. De F1 is zijn leven maar hij blijft deze keer nog steeds opvallend stil. Denkt Ecclestone aan zijn gezondheid en gaat hij op een rustige manier zijn grootste knoop nu nog doorhakken?
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}