“Ik wacht nog steeds op geld van Lotus”

Davide Valsecchi was het voorbije seizoen teleurgesteld omdat hij tijdens de laatste twee races van het seizoen Kimi Raikkonen niet mocht vervangen maar dat is niet de enige tegenslag waarmee Valsecchi te kampen heeft.

Valsecchi was in de running om Kimi Raikkonen tijdens de laatste twee races van het seizoen te vervangen maar uiteindelijk opteerde Lotus niet voor haar vaste reserverijder maar voor Heikki Kovalainen. De Italiaan stak niet onder stoelen of banken dat hij enorm teleurgesteld en ontevreden was maar dat kan hem nu wel eens zuur opbreken. Volgens de laatste berichten zou Valsecchi voor 2014 aan de kant geschoven worden om zo Marco Sörensen het zitje van reserverijder te gunnen (Lees: Davide Valsecchi dreigt testzitje bij Lotus te verliezen).

Maar daar houden de zorgen van Valsecchi niet op want hij wacht nog steeds op zijn geld van het voorbije seizoen.

“Ik ben nog steeds niet betaald, al vermoed ik wel dat dit opgelost zal geraken. Mijn loon kan je best vergelijken met wat een kelner krijgt,” aldus Valsecchi tegenover ‘f1passion.it’.

Valsecchi deed tegenover ‘f1passion.it’ trouwens nog een opmerkelijke onthulling. De Italiaan liet immers weten dat hij in 2013 bijna Romain Grosjean had vervangen als racepiloot. Lotus twijfelde immers aan Grosjean en had hem de opdracht gegeven om intensief te trainen en zich voor te bereiden op een mogelijke vervanging van de Fransman.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}