“Ik wil Alonso en Vettel verslaan”

Valtteri Bottas heeft een duidelijk doel voor ogen voor de laatste race van het seizoen.

Nog één race te gaan, dubbele punten, er kan dus nog heel wat veranderen in de wk-standen bij de constructeurs en de rijders. Voor sommigen betekent dat hun positie verdedigen, voor anderen betekent het een laatste kans om nog enkele plaatsen goed te maken. Ook Valtteri Bottas denkt er zo over. De Fin hoopt Fernando Alonso en Sebastian Vettel nog voorbij te gaan in de wk-stand bij de rijders.

Bottas heeft momenteel een achterstand van amper één punt op Alonso en drie punten op Vettel. Zeker met de dubbele punten in het achterhoofd moet de vierde plaats bij de rijders tot de mogelijkheden behoren voor Bottas.

“Abu Dhabi gaat een opwindende race worden. Het kan twee richtingen uitgaan,” aldus Bottas. “De dubbele punten zullen interessant worden en we zullen proberen om er zo goed mogelijk van te profiteren. We hebben geprobeerd om onze positie in het kampioenschap te verdedigen en daar zal onze focus op blijven liggen. Ik kan echter nog steeds vierde in het rijderskampioenschap worden en ik zal me daarop uiteraard ook focussen.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}