“In een Red Bull zou Schumacher kampioen zijn geworden”

Formule 1 CEO Bernie Ecclestone is van mening dat Michael Schumacher in 2010 vast wereldkampioen zou worden indien hij in een wagen van Red Bull had gereden.
De onderstaande verklaring van Bernie Ecclestone is zonder twijfel al in gedachten opgekomen bij de vaste Schumacher-fans. Ecclestone is van mening dat de zevenvoudig wereldkampioen ook in 2010 de titel zou veroveren indien hij de RB6 van Red Bull ter beschikking had gekregen.

Schumacher zelf gaf reeds toe dat de wagen van zijn huidige renstal, Mercedes GP, hem niet in staat zal stellen om dit seizoen overwinningen te behalen. Maar wat als de echte Schumacher en baby Schumi (Sebastian Vettel) nu eens daadwerkelijk teamgenoten waren geweest in 2010?

“Mensen beweren dat Rosberg sneller is dan Schumacher, maar Rosberg moet zichzelf dan ook nog bewijzen. Voor Rosberg is een vierde eindplaats nog belangrijk terwijl Schumacher daar geen voldoening meer aan heeft. Hij wil enkel en alleen overwinningen kunnen behalen. Een vierde of veertiende eindplaats heeft voor Schumacher dezelfde waardeloze waarde. Indien Schumacher voor Red Bull had gereden, dan had ik wel al mijn geld op hem ingezet”, aldus Bernie Ecclestone.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner SpeelgoedSpeelgoed