Is deze 17-jarige Belg de opvolger van Max Verstappen en Stoffel Vandoorne?

Gilles Magnus, 17 jaar oud, afkomstig uit Schoten en mogelijk een toekomstig Belgisch F1-talent. ATV volgde Magnus toen hij met een Formule Renault 2.0-bolide testte op het circuit van Spa-Francorchamps.

Tijdens zijn debuutseizoen in de Formule 4 wist wist Magnus maar liefst tijdens dertien van de zestien races op het podium te eindigen. Volgens kenners is Magnus dan ook een groot talent dat mogelijk in de voetsporen van Max Verstappen en Stoffel Vandoorne kan stappen.

Op korte termijn zullen we Magnus nog niet in de Formule 1 zien, maar hij timmert overduidelijk aan de weg richting de Formule 1. Voor iedere racepiloot is dat een droom, het is echter slechts weinigen gegeven om er ook daadwerkelijk te geraken.

Magnus volgt echter hetzelfde traject als onze landgenoot Stoffel Vandoorne, die volgend jaar voor het F1-team van McLaren-Honda mag racen. Net als Vandoorne zal Magnus immers aan de Formule Renault 2.0 deelnemen. Het was daar dat het ook allemaal voor Vandoorne begon. Racen kan hij alvast, Gilles Magnus, een rijbewijs heeft hij echter nog niet, maar dat hield ook Max Verstappen niet tegen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022