Jarno Trulli denkt na over toekomst

Toyota-rijder Jarno Trulli heeft het aanbod van z’n team, om in 2010 te blijven rijden, in de wachtkamer gezet. Volgens enkele geruchten zou de Italiaanse rijder overwegen om het na dit seizoen met de F1 voor bekeken te houden.

Allereerst zou Toyota Kimi Raikkonen een overeenkomst hebben aangeboden. De Finse rijder zou niet hebben ingestemd en daarom zou men het aanbod van Jarno Trulli nu al aantrekkelijker gemaakt hebben. Zal Trulli stoppen of gaat hij eerst nog een zege behalen?

“Momenteel geniet ik nog echt van het racen en als ik snel kan blijven is er geen probleem voor de toekomst. Het probleem is dat je niet weet wat de toekomst zal brengen en wat er zoal met de F1 op zich gaat gebeuren. Waarschijnlijk zal dat weldra allemaal wel duidelijker worden. Zelf voel ik me nog steeds erg goed en ergens in mijn hoofd zou ik nog niet willen stoppen”.

“Ik zou enkel en alleen al willen stoppen met racen omdat ik een heleboel andere dingen zou kunnen in de plaats doen. Ik hoop dat ik bij Toyota kan blijven als ik dat wil maar dat valt nu nog moeilijk te zeggen want er zijn een heleboel veranderingen aan de gang binnen het team. Ik ben van mening dat ik het dit seizoen niet slecht doe want ik ben erg constant en vooral sterk tijdens de kwalificatie”.

“De kans dat je in de top 5 zal eindigen is erg klein maar uit ervaring leerde ik dat je die kans kan vergroten door op het circuit te vechten, en dat helpt me. Mijn eerste doelstelling is om dit seizoen een zege te behalen en ik denk dat ik die mogelijkheid ook heb. Het zou in Hongarije kunnen zijn maar het zou ook later kunnen zijn, als de kans er is moet ik ze grijpen”, aldus Jarno Trulli.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}