John Button overleden

John Button, vader van Jenson Button is op zondagavond geheel onverwacht overleden.
image
John Button werd zeventig jaar. Het overlijden van de sympathieke Brit werd zondagavond door het management van zoon Jenson bekend gemaakt. De precieze oorzaak van het overlijden is nog niet bekend, al wijst alles richting een hartaanval.

“Tot groot verdriet van ons allen moet ik melden dat John Button zondag in zijn woning in Zuid-Frankrijk is overleden. Alles wijst op een hartaanval, al werd dit nog niet bevestigd. Het was een vriend van John die als eerste het drama ontdekte toen die hem wilde bezoeken. Uiteraard zijn Jenson, zijn drie zussen Natasha, Samantha, Tanya en de rest van de familie kapot van dit nieuws, dus wij vragen om onze privacy te respecteren in deze moeilijke tijd.” verklaarde de manager van Button.

Ook bij McLaren zullen ze John verschrikkelijk missen. De Brit was immers steeds aanwezig op de races en was een zeer graag geziene en enorm gerespecteerde persoonlijkheid in de paddock.

Teambaas Martin Whitmarsh: “Ik ben enorm bedroefd door het overlijden van John. Ik heb in mijn lange carrière in de Formule 1 vele vaders van rijders ontmoet, maar ik kan wel met zekerheid zeggen dat John, meer dan welke vader ook, met enorme toewijding achter zijn zoon stond. Al sinds Jenson’s kindertijd, toen hij nog in karting reed, was John al heel nauw betrokken met zijn zoon. Hij hielp en steunde Jenson met het vinden van de financiën voor de volgende race.”

“Ik ben er van overtuigd dat iedereen bij McLaren, en zeker ook iedereen binnen de Formule 1 mij zal bijstaan in het betuigen van onze deelneming voor Jenson, de hele familie Button en hun vele vrienden.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}