Jules Bianchi ligt nog steeds in coma: “De onzekerheid is het ergste”

Tijdens een interview met het Italiaanse “Gazzetta dello Sport’ heeft de vader van Jules Bianchi laten weten dat zijn zoon nog steeds in coma ligt en dat zijn familie nog steeds het incident van Jules niet kan afsluiten.

De vader van Bianchi laat in het interview weten dat zijn zoon nog steeds in een coma verkeerd en dat ze nog steeds bang afwachten hoe de toestand van Bianchi verder zal evolueren.

“Jules bevindt zich nog steeds in een coma,” zei de vader van Jules Bianchi vandaag tegenover ‘Gazzetta dello Sport’. “Zo lang hij niet wakker wordt is het enige dat we kunnen doen wachten.”

“Het vraagt geduld, enorm veel geduld. Het is enorm moeilijk om te weten dat er op elk moment een verschrikkelijk telefoontje van het ziekenhuis kan komen.”

“We moeten sterk zijn, zoals Jules en voor Jules,” besluit Philippe Bianchi.

Ondertussen gaat het nieuwe F1-seizoen komend weekend in volle hevigheid opnieuw van start, maar daar reageert de vader van Bianchi gelaten op.

“Wat kan je zeggen? De show moet doorgaan, je moet het aanvaarden, dat is het leven.”

Ondertussen vraagt de familie zich nog steeds af wie nu verantwoordelijk is voor de crash van Jules Bianchi. De FIA mag dan wel haar onderzoek afgerond hebben, de familie zelf trekt nog geen streep onder de zoektocht naar de oorzaak van de crash.

“We weten nog steeds niet wat we gaan doen. Het was zeker en vast geen normale racesituatie,” zei Philippe Bianchi. “Indien iemand er voor verantwoordelijk is dan zal hij of zij er voor boeten, zonder twijfel.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer