“Kans groot dat we op de startgrid staan in Melbourne”

John Booth, de teambaas van Manor, het vroegere Marussia, laat weten dat de kans groot is dat Manor in Melbourne op de startgrid zal staan tijdens de GP van Australië.

Manor is bezig met een race tegen de klok om op de startgrid te staan van de GP van Australië. Eerder raakte reeds bekend dat Manor haar wagen uit 2014 moet aanpassen aan de regelgeving van 2015. Het verkreeg immers niet de toestemming om met de wagen uit 2014 aan de start te staan.

Dat was eens serieuze tegenvaller voor het team, aangezien de renstal erop gerekend had dat het wel degelijk met de wagen uit 2014 zou mogen deelnemen.

Het team is volop bezig om de wagen uit 2014 om te bouwen naar de regelgeving van 2015 en uiteraard zijn er ook nog de door de FIA verplichte crashtests. Teambaas John Booth heeft er echter alle vertrouwen in dat de renstal op de startgrid zal staan.

“We zijn er enorm dicht bij om in Melbourne aan de start te kunnen staan, iedereen werkt de klok rond,” zei Booth tegenover The Yorkshire Post. “De wagens krijgen vorm en we werken op allerlei terreinen. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat we er zullen geraken.”

“We zijn terug in Dinnington en gebruiken ook een locatie in Silverstone. Het is ons doel om alles klaar te krijgen tegen het einde van de week,” besluit de teambaas van Manor.

Eerder deze week kondigde Manor reeds aan dat Will Stevens de eerste rijder van het team zal worden. Over de tweede rijder is nog niets bekend, al zijn er wel geruchten dat onze landgenoot Stoffel Vandoorne kans zou maken op het tweede racezitje (Lees: Stoffel Vandoorne op weg naar racezitje bij Manor F1 team?).
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en koop bij Bol.com via onderstaande banner Naar Buiten 2021Naar Buiten 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print