Kartonnen versies Sebastian Vettel en Charles Leclerc kijken naar zichzelf vanuit tribune in Monza

De organisatoren van de GP van Italië geven de fans de kans om een kartonnen versie van zichzelf in de tribunes te laten zetten. De opbrengst gaat naar het goede doel en Vettel besloot zijn groot hart te laten zien.

De geïnteresseerden moeten we helaas al meteen teleurstellen, alle plaatsen voor de kartonnen fan boards zijn uitverkocht voor dit weekend. Voor veertig euro konden de fans een fan board van zichzelf laten maken dat dan in de tribunes zou staan en de opbrengst ervan gaat naar het Italiaanse Nationaal Instituut voor Infectieziekten IRCCS Lazzaro Spallanzan, de IRCCS CA ‘GRANDA Ospedale Maggiore Policlinico Foundation en de Brianza Association for the ONLUS Heart dat zich bezig houdt met het voorkomen van cardiovasculaire ziektes.

Ferrari-rijders Charles Leclerc en Sebastian Vettel deden ook hun duit in het zakje en staan ook in de tribunes. Maar Sebastian Vettel wou nog wat extra’s doen en fotografeerde zoveel mogelijk teamleden waarvoor hij dan een fanboard kocht, daarbovenop deed hij nog een persoonlijke gift.


Geschreven door Tom Schots
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en profiteer nog snel van de SOLDEN via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print