Kiest McLaren ‘papaya’ als kleur voor haar nieuwe F1-bolide?

Het speculeren over de kleur van de nieuwe F1-bolide van McLaren voor het seizoen 2018 is opnieuw begonnen.

We keren een jaar terug in de tijd. In de weken voorafgaand aan de presentatie van haar F1-bolide voor het seizoen 2017 wakkerde McLaren de speculaties over de kleur van haar nieuwe F1-bolide aan.

Zou McLaren haar nieuwe F1-bolide, die uiteindelijk MCL32 als naam kreeg, oranje zijn? McLaren teasde haar fans door weelderig met ‘oranje’ hints te strooien. Uiteindelijk bleek de McLaren MCL32 een combinatie van zwart en oranje te zijn en dus niet een geheel ‘oranje’ bolide te zijn.

Nu, in de aanloop naar het F1-seizoen 2018, kan het speculeren over de kleur van de nieuwe F1-bolide van McLaren opnieuw beginnen. Eric Boullier zou immers gehint hebben op een nieuwe kleurwisseling en daarbij zou de kleur ‘papaya’ een mogelijkheid zijn.

“We overwegen het zeker en vast,” zei Boullier tegenover ‘Marca’. “De kans is groot dat we volgend jaar de kleur wijzigen.”

Boullier verklaarde eerder al dat er waarschijnlijk tegen eind 2017 een beslissing zou genomen worden over de kleur van de nieuwe McLaren F1 bolide. McLaren is alvast opnieuw kwistig met ‘oranje’ en ‘papaya’ als kleur aan het strooien op de sociale media.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023