Kobayashi neemt optie op zitje voor 2010

Toyota heeft nog geen rijders bevestigd voor 2010 maar na wat Kobayashi in zijn tweede F1-race uit zijn carrière presteerde hoeft de Japanse renstal niet te twijfelen!
Kamui Kobayashi reed opnieuw een ijzersterke wedstrijd. Nadat de Japanner eerder al in Brazilië van zich liet horen gaf Kobayashi ook tijdens de GP van Abu Dhabi opnieuw zijn visitekaartje af.

Na een uitstekende wedstrijd, waarbij de Japanner zelfs in duel ging met kersvers wereldkampioen Jenson Button, finishte Kobayashi als zesde en behaalde hij zo zijn allereerste f1-punten.

“Het was echt een zeer sterke race van mij,” aldus Kobayashi. “Tijdens de start kon ik Raikkonen inhalen, wat uiteindelijk zeer belangrijk bleek te zijn. Ik vermoed dat ik anders zeker niet als zesde zou gefinisht zijn.”

“Mijn doelstelling was om in de punten te finishen en ik ben dan ook erg verrast dat ik zesde ben geworden. Dit is een fantastisch resultaat en ik ben zeer tevreden.” voegde Kobayashi eraan toe. “Ik had zeker niet verwacht om dit seizoen al in de formule 1 te rijden en ik wil Toyota dan ook bedanken dat ze mij deze mogelijkheid hebben gegeven.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}