Komt Volkswagen naar de f1 of toch niet?

Formule 1 CEO Bernie Ecclestone heeft zijn hulp aangeboden om de renstal Campos Meta het hoofd boven water te doen houden. Zo stelde hij een samenwerking met Volkswagen voor.
Waar geen geld meer is moet men geld bijstoppen, dat is een feit. Welke investeerders kan je overtuigen om in de kosten te delen van een renstal die nog geen ervaring heeft in de hoogste klasse? Een autoproducent die toekomstgericht denkt en dus kwam men bij het Duitse Volkswagen terecht.

Volkswagen zou vanaf 2011 eventueel op eigen kracht willen deelnemen maar het spreekt voor zich dat enige voorbereiding altijd handig is meegenomen. Indien Volkswagen daadwerkelijk in zee zou gaan met Campos Meta dan zou het zitje van Bruno Senna alvast niet in gedrang komen. Stefan GP zou eventueel hetzelfde kunnen doen bij USF1 en op die manier zijn dan uiteindelijk zowat alle partijen tevreden.

Volkswagen heeft in het verleden steeds een f1-deelname ontkent, maar ook nu laaien de geruchten dus opnieuw op. De Duitse autoconstructeur zou ook nu echter de geruchten over een f1-entry ontkennen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023