Kondigt Ferrari op 11 september de komst van Alonso aan?

Het wordt reeds verschillende seizoenen gesugereerd maar een duidelijk antwoord blijft nog steeds uit. De Spaanse supporters zouden het zien als een droom die werkelijkheid wordt en Ferrari kan er maar mee geholpen zijn op dit moment. Maakt Fernando Alonso zijn overstap naar Ferrari?
Op 11 september 2009 zou men officieel bekendmaken dat Fernando Alonso voor de komende vijf seizoen voor de Italiaanse renstal Ferrari gaat rijden. Volgens de Spaanse krant Diario AS zou de deal zelfs al rond zijn en is ze meteen het grootste geheim in de F1. Ferrari en Alonso zouden hun samenwerking wel pas tijdens de GP van Monza willen bekendmaken. Het circuit van Monza is zowat de tuisbasis van Ferrari en de supporters zullen dan ook door het dolle heen zijn als ze vernemen dat de overstap eindelijk officieel is.

Verder zou Ferrari ook een evenement verplaatsen naar de Spaanse stad Valencia. Het evenement zal plaatsvinden aan het einde van dit seizoen en heeft twee doelstellingen. Allereerst wil men Alonso van harte welkom heten maar dat is ook voor de Spaanse bank Santander het geval. Santander beweerde altijd al sponsor van Ferrari te willen worden maar dan wel enkel indien Alonso naar de Italiaanse renstal komt.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}