Koopt Mercedes aandelen bij BrawnGP?

Motorleverancier Mercedes wil volgens enkele persberichten in het bezit komen van aandelen in het Brawn GP team. Mercedes lijkt dus voor 2010 op meerdere paarden te willen gokken.
Mercedes wilde enige tijd geleden haar aandelenpakket in het McLaren Mercedes F1 team vergroten. Mercedes is nu al in het bezit van maar liefst 40 procent aandelen bij de Britse renstal McLaren. Nu Mercedes ook nog eens een aandelenpakket in Brawn GP wil bemachtigen lijkt het wel alsof het op meerdere paarden gokt voor 2010. Volgens de Daily Telegraph zou Mercedes het wel eens voor bekeken durven houden bij McLaren omdat het succes zich in 2009 opvallend keerde en vooral Brawn GP met alle eer ging lopen. Eerder eindigde ook al de samenwerking tussen Mclaren en Mercedes in het bouwen van personenwagens.

Bij Brawn wou men niets kwijt over de geruchten.

“Bij Brawn GP gaat men liefst niet in op geruchten en het enige dat we jullie nu kunnen vertellen is dat we over een overeenkomst beschikken met McLaren. Brawn GP helemaal overkopen zal al zeker niet tot de mogelijkheden behoren en tot nu toe is men het daar bij McLaren helemaal mee eens. Volgens ons is Mercedes nog steeds tevreden bij McLaren want er doken nog geen geruchten over op”, zo vertelde Brawn CEO Nick Fry aan de pers.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}