Kort nieuws uit Zuid-Korea

Diverse korte nieuwsberichten uit Zuid-Korea hebben we voor uw gemak gebundeld in dit nieuwsbericht.
Gridpenalty voor Charles Pic:
Charles Pic krijgt een gridpenalty van tien plaatsen omdat hij een nieuwe motor gebruikt. Het is reeds zijn negende motor dit seizoen, terwijl men volgens het reglement slechts acht motoren mag gebruiken. Elke bijkomende motor resulteert in een gridpenalty van tien plaatsen. De schade voor Charles Pic zal waarschijnlijk beperkt blijven tot enkele plaatsen omdat Marussia één van de traagste teams op de grid is.

Waarschuwing voor Michael Schumacher
De Duitser kreeg een waarschuwing omdat hij beide HRT-bolides op twee verschillende momenten zou gehinderd hebben. Het is de tweede waarschuwing die de Duitser dit seizoen krijgt. Eerder kreeg hij al een waarschuwing voor een gelijkaardig incident tijdens een vrije oefensessie voor de GP van Spanje. Toen werd Lewis Hamilton door Schumacher gehinderd.

Lotus behoudt nieuwe uitlaten met Coanda-effect
Het team van Lotus introduceerde tijdens de oefensessies van de GP van Zuid-Korea voor het eerste haar nieuwe uitlaten die een positieve bijdrage moeten leveren aan de prestaties omwille van het zogenaamde Coanda-effect. Het team is tevreden over de nieuwe uitlaten en gaat ze dus ook behouden.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer