Kovalainen heeft geen specifiek doel voor ogen

Heikki Kovalainen kijkt uit naar de start van zijn eerste seizoen als racepiloot op 18 maart in Melbourne. Maar hij heeft zichzelf voor zijn eerste seizoen geen doel voor ogen gesteld. Het belangrijkste voor hem is dat hij in zijn eerste Grand Prix kan finishen.

"Ik heb nog niet echt nagedacht over het einde van het seizoen. Ik heb alleen nog maar een beetje aan de eerste race gedacht," zei Kovalainen in zijn column voor de BBC. "Natuurlijk willen we competitief zijn en ik zal niet tevreden zijn als ik geen goede races gereden heb, maar momenteel is het niet belangrijk voor mij om specifieke doelen te stellen."

"Het belangrijkste is om het seizoen goed te beginnen, en om te proberen de eindstreep te halen in Melbourne en misschien nog enkele punten te scoren. Daarna moeten we er gewoon voor zorgen dat we beter worden. Natuurlijk zou het fijn zijn om enkele heel goede races te rijden, op het podium te staan en misschien zelfs een race te winnen. Daarom rijdt iedereen in de F1, ze willen winnen."

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print