Kovalainen heeft geen specifiek doel voor ogen

Heikki Kovalainen kijkt uit naar de start van zijn eerste seizoen als racepiloot op 18 maart in Melbourne. Maar hij heeft zichzelf voor zijn eerste seizoen geen doel voor ogen gesteld. Het belangrijkste voor hem is dat hij in zijn eerste Grand Prix kan finishen.

"Ik heb nog niet echt nagedacht over het einde van het seizoen. Ik heb alleen nog maar een beetje aan de eerste race gedacht," zei Kovalainen in zijn column voor de BBC. "Natuurlijk willen we competitief zijn en ik zal niet tevreden zijn als ik geen goede races gereden heb, maar momenteel is het niet belangrijk voor mij om specifieke doelen te stellen."

"Het belangrijkste is om het seizoen goed te beginnen, en om te proberen de eindstreep te halen in Melbourne en misschien nog enkele punten te scoren. Daarna moeten we er gewoon voor zorgen dat we beter worden. Natuurlijk zou het fijn zijn om enkele heel goede races te rijden, op het podium te staan en misschien zelfs een race te winnen. Daarom rijdt iedereen in de F1, ze willen winnen."

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023