Krijgt Sauber de pitbox van Brawn GP?

Bij de renstal Sauber weet men nog steeds niet welke nummers op hun wagens te plakken. Zo zal het waarschijnlijk ook de laatste pitbox krijgen in de pitlane.
In 2009 moest men bij Brawn GP genoegen nemen met een pitbox die helemaal aan het einde van de pitlane gelegen was. In principe speelt dit helemaal geen rol want danzkij de snelheidsbeperking in de pitlane zal toch elke rijder ongeveer dezelfde lengte er moeten afrijden in dezelfde tijd.

In 2009 was Brawn GP niet meer Honda F1 dus werd het aanzien als een nieuwe renstal waardoor het de laatste pitbox dus in de pitlane kreeg. In 2010 is Sauber ook BMW-Sauber niet meer en dus zou men wel eens de pitbox van Brawn GP kunnen krijgen. Uiteraard zijn er in 2010 meerdere nieuwe renstallen en zal de FIA zich opnieuw mogen gaan moeien. Werk aan de winkel dus voor Jean Todt.

Wat de nummers op de wagens van Sauber betreft kunnen we vrij kort zijn. Het team bevindt zich dus in bovenvermelde situatie maar zou toch de nummers van het voormalige BMW willen behouden. De renstal wil dus onder de nummers 9 en 10 racen in plaats van 26 en 27.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print