Kvyat bekent: “Ik was eerst boos op Grosjean omwille van wat hij deed”

Iedereen reageerde met verbijstering op de verschrikkelijke crash die Romain Grosjean meemaakte na een aanrijding met Daniil Kvyat tijdens de openingsronde. Kvyat was ook aangedaan door de crash maar bekent ook dat hij op het moment zelf boos was op Grosjean.


Op de beelden van vlak voor de crash zien we wagens voor Grosjean vertragen en hij probeert daarvan te profiteren door plots naar rechts op de baan te gaan. Grosjean had in zijn ‘dode hoek’ echter niet opgemerkt dat Daniil Kvyat daar reed en het kwam tot een aanrijding die uiteindelijk de verschrikkelijke crash inleidde.

Daniil Kvyat was op het moment van dat manoeuvre van Grosjean boos op zijn collega, zo bekent hij achteraf. Die boosheid maakte echter vlug plaats voor verbijstering en ongeloof.

“Het was een beangstigend moment,” zei Kvyat na afloop van de race. “Ik zag hem en ik was eerst zeer boos omdat hij plots naar rechts kwam. Ik dacht bij mezelf ‘wat doet hij nu?'”.

“Onmiddellijk daarna veranderde mijn gedacht toen ik in mijn spiegels de ongelooflijke brand zag. Ik hoopte gewoon dat hij ‘oke’ was.”

“Ik vond het onmiddellijk erg slecht wat ik in mijn spiegels kon zien. Ik ben blij dat hij ‘oké’ is. Het herinnert ons eraan hoe gevaarlijk het is wat we doen.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023