Lance Stroll na crash: “Zelfde problemen als op de Playstation”

Lance Stroll crashte tijdens de tweede oefensessie voor de GP van Monaco. Geen ideale start van het raceweekend, bovendien ondervindt de Canadees in enkele bochten dezelfde problemen als op de Playstation.

“Het circuit is geweldig en ik ben tevreden met de wagen maar vervolgens was er de crash tegen het einde van de sessie,” blikte Lance Stroll gisteren terug op zijn tweede oefensessie. “Ik was simpelweg in het midden van de baan aan het rijden en was op zoek naar de limiet. Ik reed wat in het vuil en verloor de achterkant van de wagen, een typische fout voor een stratencircuit.”

“Ik leerde het circuit nochtans snel kennen en was best tevreden tot aan de crash.”

Het circuit leren kennen, dat deed Stroll ook via de Playstation. Opvallend daarbij is dat hij in het echt dezelfde moeilijkheden ondervind als op de Playstation.

“Ik bocht nummer acht en de laatste bocht moet ik mezelf nog zien te verbeteren,” aldus Stroll. “Het stoort me echt want op de Playstation zijn het dezelfde twee bochten waar ik het nooit goed voor elkaar kreeg en ook in het echt is dat dus zo in die twee bochten!”

Stroll eindigde de dag als zestiende terwijl teamgenoot Felipe Massa de dertiende tijd reed.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022