Lando Norris: “Fysieke klachten werden veroorzaakt door lang niet in een F1-bolide te rijden”

McLaren F1-piloot Lando Norris gaf gisteren in Hongarije meer uitleg over de fysieke klachten die hij had tijdens het tweede raceweekend op de Red Bull Ring.


Norris kreeg af te rekenen met hevige pijnscheuten tijdens het remmen met zijn F1-bolide op de Red Bull Ring. Er werd tijdens het raceweekend stevig gespeculeerd over de exacte oorzaak van de fysieke klachten, net als de klachten zelf.

McLaren en Norris weigerden dieper in te gaan op de fysieke klachten en hielden zich op het vlak van de exacte oorzaak van de klachten dan ook op de vlakte. In Hongarije kwam er dan toch verduidelijking.

“We hebben een diagnose gesteld voor mijn klachten,” vertelde Norris gisteren. “Het betreft vooral kneuzingen, gewoon veroorzaakt doordat ik al lang niet meer in een F1-bolide had gereden en een raceweekend inging met veel kilometers.”

“Het was niet echt iets waarop ik me kon voorbereiden of iets dat ik op voorhand kon weten. Enkele dagen laten kreeg mijn lichaam een tik en kneuzingen.”

Met Norris zelf gaat het ondertussen naar eigen zeggen veel beter. Norris liet weten dat hij enkele specialisten in Engeland heeft opgezocht en scans heeft laten nemen.

“Het is niet iets dat zomaar en snel herstelt maar ik voel me wel al veel beter dan vorig weekend,” besloot de McLaren-piloot.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print