Lando Norris na contractverlenging bij McLaren: “De gesprekken met andere teams werden snel stopgezet”

McLaren F1 team
McLaren F1 team

De voorbije weken doken er geruchten op dat Lando Norris gesprekken voerde met andere teams. Norris ontkent niet dat er gesprekken hebben plaatsgevonden maar volgens Norris werden deze gesprekken al snel stopgezet en was er eigenlijk niets bijzonder aan die gesprekken.

“Iedereen spreekt met iedereen en iedere rijder spreekt met ieder team,” vertelde Norris na de bekendmaking van zijn contractverlenging bij McLaren. “Het draait hem niet alleen rond wat er in een contract staat. Het gaat hem ook over wat een team je te bieden heeft, wat een ander team je kan bieden, zo’n dingen.”

“Het is hetzelfde met iedere rijder. iedereen spreekt met ieder team over wat we ooit eventueel kunnen doen, maar eigenlijk is het noot verder gegaan dan dat. Dus ja, de gesprekken werden redelijk snel stopgezet.”

“En uiteraard, van zodra je wat van die vragen begint te krijgen, en er zijn er veel, dan moet je intern begonnen praten met Andrea Stella, Zak Brown en wie er nog allemaal bij McLaren is.”

“Je begint over je eigen zaken te praten en je wil enkele geruchten de kop indrukken want dat is niet goed voor het team.”